Ο Δήμος Ύψωνα και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Ύψωνα σε συνεργασία με την Αστυνομία Βάσεων Ακρωτηρίου και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, πραγματοποίησαν συναυλία με τίτλο «Δρόμοι Λαϊκοί».


Σε μια όμορφη εκδήλωση, στο Αμφιθέατρο Γ' Δημοτικού Ύψωνα, ο Πέτρος Κουλουμής συνάντησε τον δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Γιώργο Παπασολομώντος για μια μοναδική λαϊκή βραδιά.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια που έγραψαν συνθέτες όπως ο Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Μανώλης Χιώτης, Γιώργος Μητσάκης, Απόστολος Καλδάρας, Μίκης Θεοδωράκης και που τραγούδησαν οι σπουδαίοι τραγουδιστές - στριες της εποχής, όπως ο Στράτος Παγιουμτζής, Σταύρος Τζουανάκος, Στέλιος Καζαντζίδης, Στράτος Διονυσίου, Σωτηρία Μπέλλου, Μαρίκα Νίνου, Στέλλα Χασκίλ κ.α


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

Αξίζει να σημειωθεί πως τους μουσικούς συνόδευε η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Α.Π.Ε.Υ Ερωτόκριτος.

 

Επιπρόσθετα, στον χώρο διατίθονταν κουπόνια εισφορών για στήριξη των δωρεάν υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Διαβάστηκε 241 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top