Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Μουσικής Σκηνής «Κύκλος», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Δήμου Ύψωνα, στο αμφιθέατρο του Γ’ Δημοτικού.


Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και των δωρεάν υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας που παρέχει και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Ύψωνα με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, την Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

 


Δείτε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης εδώ


Σε δηλώσεις του στη «Λ», ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και αντιδήμαρχος Κλεάνθης Καραμανίδης, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές που για ακόμα μια φορά ήταν δίπλα τους. Επίσης, μέσω της εφημερίδας μας συνεχάρη όλο τον κόσμο «που ο καθένας με τις δυνατότητες του πρόσφερε απλόχερα την εισφορά του για στήριξη του θεάρεστου έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, καταφέρνοντας να μαζέψουμε ένα ποσό πέραν των 1000 ευρώ», συμπλήρωσε.

 

 

Διαβάστηκε 472 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top