Το καλλιτεχνικό δυναμικό της Κύπρου και τους ανθρώπους του πολιτισμού, θα στηρίξει και φέτος ο Δήμος Ύψωνα.


Ο δήμος απευθύνει κάλεσμα σε επαγγελματίες του πολιτισμού των παραστατικών τεχνών, να καταθέσουν ολοκληρωμένες προτάσεις παραγωγών προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής, που θα αξιολογηθούν και θα χρηματοδοτηθούν προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις Καλοκαιρινές και Φθινοπωρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ύψωνα.


Ο Δήμος Ύψωνα, αντιλαμβανόμενος την δύσκολη κατάσταση που συνεχίζει να βιώνει η βιομηχανία πολιτισμού της χώρας μας λόγω των παρατεταμένων μέτρων προστασίας από την πανδημία, θέλει να υποστηρίξει έμπρακτα τους επαγγελματίες καλλιτέχνες και να υιοθετήσει πολιτιστικές προτάσεις.


Έτσι, η πολιτιστική δημιουργία θα συνεχιστεί και οι καλλιτέχνες θα ανακουφιστούν τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά, αλλά και οι πολίτες θα ψυχαγωγηθούν και θα απολαύσουν νέες δημιουργίες.


Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , το αργότερο μέχρι 31.05.2021 και θα πρέπει να περιλαμβάνουν σύντομη περιγραφή της πρότασης, οικονομικές και τεχνικές ανάγκες της παραγωγής και σύντομα βιογραφικά συντελεστών.


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλούμε όπως αποτείνεστε στον Πολιτιστικό Λειτουργό του Δήμου μας στο 25395600  (08:00-12:00), εκτός Σαββάτου και Κυριακής) ή μέσω email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Διαβάστηκε 437 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top