Στο παγκοσμίου φήμης τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Τhe Chase», συμμετείχε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Ύψωνα, για καλό σκοπό. 

 

Στις 21 Ιανουαρίου, όπου έγινε γύρισμα στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο στούντιο του Alpha Κύπρου, ο Κλεάνθης Καραμανίδης, ο Σώτος Βασιλείου, ο Μηνάς Ψαρούδης και ο Άνδρος Χαράλαμπος, ήταν οι τέσσερεις παίκτες που κρίθηκαν για τις γνώσεις, την στρατηγική, την ταχύτητα και τη διαχείριση του χρόνου και άγχους τους. 

 

Το επεισόδιο, αναμένεται να προβληθεί εντός των επόμενων ημερών, ενώ να σημειωθεί ότι η ομάδα είναι πολύ δυνατή, αφού το έδειξε και την προηγούμενη φόρα, οπότε αναμένουμε να δούμε και το φετινό αποτέλεσμα.

 

Σκοπός της συμμετοχής τους, είναι το ποσό που θα κερδίσουν να δοθεί στα επτά σχολεία του δήμου, για τους απόρους μαθητές που το έχουν ανάγκη.

 

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, ο αντιδήμαρχος Ύψωνα και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Κλεάνθης Καραμανίδης, ανέφερε πως «το παιχνίδι είναι αρκετά έξυπνο και αγχωτικό, ειδικά όταν αγωνίζεσαι για λεφτά που θα δοθούν για καλό σκοπό και όχι στο δικό μας πορτοφόλι».

 

Παράλληλα, ο κ. Καραμανίδης μας υπενθύμισε πως την ίδια μέρα, δυο χρόνια πριν και πάλι το Συμβούλιο Νεολαίας με τη συμβολή τεσσάρων ακόμη μελών  του, συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος», όπου και κέρδισαν ποσό  ύψους 1.500 ευρώ. Τα χρήματα είχαν δοθεί για τις ανάγκες του ΣΚΕ, ενώ επίσης αγοράστηκε τροχοκάθισμα για την Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων. 

 

*Φωτογραφία από τη συμμετοχή τους το 2019

Διαβάστηκε 885 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top