Μαύρη κωμωδία με τις Μαρία Ιωάννου, Κύνθια Παυλίδου και Κατερίνα Καζαντζή σε σκηνοθεσία Michael Mavrikios θα προβληθεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στον Ύψωνα, με σκοπό όλα τα έσοδα να δοθούν για δημιουργία δημοτικού πάρκου για σκύλους.

 

Η προβολή να γίνει στις 17:00 και θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Ύψωνα.

 

Πρόκειται για τη μαύρη κωμωδία «Απαγορεύεται να πεθάνεις», με πρωταγωνίστριες τρεις δημοφιλείς ηθοποιούς, τις Μαρία Ιωάννου, Κύνθια Παυλίδου και Κατερίνα Καζαντζή. Η σκηνοθεσία και η παραγωγή είναι του Michael Mavrikios ενώ το cast συμπληρώνουν οι: Ντίνος Λύρας, Έλενα Χειλέτη, Γιάννης Kόκκινος, και άλλοι.

 

Η ιστορία έχει ως εξής:

Τρεις ετεροθαλείς αδελφές γνωρίζονται πρώτη φορά μεταξύ τους όταν έρχονται στο χωριό Πύργος όπου ζει ο πραγματικός κι ετοιμοθάνατος πατέρας τους. Τελευταία του επιθυμία να θαφτεί στο κοιμητήριο του χωριού του.

Δυστυχώς όμως το κοιμητήριο είναι γεμάτο και ένας μόνο τάφος είναι ελεύθερος. Έτσι γίνεται στόχος των κόρων να διατηρήσουν το τάφο ελεύθερο για τον πατέρα τους - σκαρφίζοντας διάφορους τρόπους και μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές περιπέτειες.

 

Διαβάστηκε 3525 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top