«Αν θέλεις ν' αλλάξεις τον κόσμο, πρέπει ν' αρχίσεις εσύ ο ίδιος», είχε πει κάποτε, ο Μαχάτμα Γκάντι.

 


Ο κόσμος, το σπίτι μας, ασφυκτιά, και ο Δήμος Ύψωνα με τίτλο «Πρασινίζουμε τον Δήμο μας!», πραγματοποίησε εθελοντική δεντροφύτευση, φυτεύοντας 240 δέντρα.

 

mesa

 


Στο κάλεσμα του αυτό, ανταποκρίθηκαν οι Υψωνιάτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στη Γ’ Βιομηχανική περιοχή, με στόχο να δημιουργήσουν ένα κόσμο πιο πράσινο και βιώσιμο για όλους.

 


«Όλοι αναγνωρίζουμε ότι 240 δέντρα δεν θα επιλύσουν το πρόβλημα της αλλαγής του κλίματος. Αλλά, στο κάτω - κάτω, 240 δέντρα παραπάνω είναι καλύτερα από μηδέν δέντρα.

 

mesa1

 


Θέλουμε ν' αναλάβουμε δράση γιατί μη κάνοντας κάτι φτάσαμε εδώ που έχουμε σήμερα φτάσει», ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ο Αντιδήμαρχος Ύψωνα Κλεάνθης Καραμανίδης.

 

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 


Όπως τόνισε ο κ. Καραμανίδης, η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκστρατείας του Δήμου Ύψωνα, που θα συνεχιστεί, με τελικό στόχο μέχρι το τέλος του 2020, να έχουν φυτευτεί 2020 δέντρα.

 

Διαβάστηκε 521 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top