Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε γα 8η συνεχή χρονιά ο «Ποδηλατικός Γύρος εις μνήμη Ιωάννη Χριστοδούλου», με σύνθημα «Ποδηλατώ… Προσέχω τον εαυτό μου. Σέβομαι το περιβάλλον!», που διοργάνωσε το Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Ύψωνα ΠΟ.ΚΕ.Ν.Υ σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και το Δήμο Ύψωνα.

 

mesa1


Μικροί και μεγάλοι κάθε ηλικίας ποδηλάτησαν, με αφετηρία το οίκημα του Πo. Κε.Ν.Υ, ενώ παράλληλα στον περίβολο του Ι.Ν. Αγίου Σάββα είχε διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

 


Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε ενημέρωση σε όλα τα παιδιά και στους ενήλικες για το θέμα του ποδηλάτου, ενώ έγιναν και σύντομοι χαιρετισμοί από τους διοργανωτές.

 

mesa

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 


Επίσης, στο χώρο λειτούργησαν Σταθμοί ενημέρωσης, της Αστυνομίας της Δημοκρατίας (Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, Κοινοτικής Αστυνόμευσης, της Ποδηλατικής Ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού) και των Εθελοντών Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού (όπου διανεμήθηκε στο κοινό διαφωτιστικό και ενημερωτικό υλικό). Σταθμό ενημέρωσης είχε επίσης και η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

 


Μετά την ολοκλήρωση του Ποδηλατικού Γύρου, εκπρόσωποι της Αστυνομίας Κύπρου, της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, του Πο.Κε.Ν.Υ. και του Δήμου Ύψωνα μετέβησαν στο κοιμητήριο Ύψωνα όπου πραγματοποιήθηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στον τάφο του Ιωάννη Χριστοδούλου.

 

Ο Ποδηλατικός Γύρος, ο οποίος ήταν 6 χιλιομέτρων, ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του 34χρονου εκπαιδευτικού, εμπνευστή και πρωτεργάτη του Πο.Κε. Ν.Υ. Ιωάννη Χριστοδούλου, που απεβίωσε την 1η Μαρτίου 2015 και κάθε χρόνο συμμετέχουν γύρω στους 200 ποδηλατιστές.

 

Διαβάστηκε 916 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top