Παντελής Γεωργίου: «Πολιτισμός σημαίνει να ζούμε σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον»

 

Στη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που γίνεται στην Κύπρο συμμετείχε την Κυριακή 7 Απριλίου, για 6η συνεχή χρονιά ο Δήμος Ύψωνα σε συνεργασία με την «Let’s do it Cyprus» και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ύψωνα - Λόφου.

 

Σ’ αυτή την εκστρατεία, οι συμμετέχοντες φέτος πέραν του καθαρισμού του δήμου, σε συνεργασία με το Κωπηλατικό Σωματείο «Νηρέας» προέβηκαν και στον καθαρισμό του φράγματος Κούρη, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων όσων απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου μας. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΛΕΜΕΣΟΣ», ο Δήμαρχος Ύψωνα, Παντελής Γεωργίου, είπε ότι «η καθαριότητα είναι πολιτισμός, οφείλουμε να σεβόμαστε το περιβάλλον και να δείχνουμε την αγάπη μας με πράξεις.

 

 

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια απόδειξη ότι όταν όλοι εργαστούμε μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου μας, αλλά και την ποιότητα ζωής στον δήμο μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργίου. «Ο Δήμος του Ύψωνα θα γίνει δήμος πολιτισμού και πολιτισμός σημαίνει να ζούμε σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον», κατέληξε.

 

Να σημειωθεί ότι μέσω της εφημερίδας μας ο Δήμαρχος Ύψωνα θέλησε να ευχαριστήσει τους 245ο Σύστημα Προσκόπων Ύψωνα, Κωπηλατικό Σωματείο Νηρέας, ΑΣΥΛ, Πολιτιστικό Όμιλο ΑΠΕΥ-Ερωτόκριτο, ΠΟΚΕΝΥ, Γυμνάσιο Ύψωνα, Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου, Τοπική Επιτροπή ΑΚΕΛ, ΟΓΥ, Διάσωση 1, Προμηθέας, Τοπική Επιτροπή ΕΔΕΚ, Περιφερειακά Συμβούλια Υψούπολης, Βάσεων και Πυρήνα για την συμβολή τους στην εκστρατεία καθαριότητας.

 

 

Ευχαριστίες επίσης έδωσε στον Αντιδήμαρχο Ύψωνα Κλεάνθη Καραμανίδη και τους δημοτικούς σύμβουλους Κυριάκο Παναγιώτου, Σάββα Αγησιλάου και Παναγιώτη Παναγιώτου για την παρουσία και τη βοήθεια τους.

 

 

Το «Let’s do it Cyprus!» είναι μέρος της καμπάνιας «Let’s do it World!», μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Είναι το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα και η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών που έχει οργανωθεί ποτέ στον κόσμο. Η ιδέα για αυτή την κινητοποίηση γεννήθηκε το 2008, στην Εσθονία. Σήμερα στο «Let’s do it World!» συμμετέχουν πέραν των 100 χωρών, ανάμεσά τους και η Κύπρος

 

Διαβάστηκε 642 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top