Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία με το δημοφιλή τραγουδοποιό Μιλτιάδη Πασχαλίδη που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αποδήμων Λόφου και το Κέντρο Νεότητας Λόφου στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.

 

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Ύψωνα και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου. Η συναυλία τελούσε υπό την αιγίδα του Διευθυντή του Γραφείου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Πέτρου Δημητρίου και είχε διάρκεια 3 ωρών, κατά τις οποίες ακούστηκαν παλιές και νέες επιτυχίες του καλλιτέχνη όπως «Πηνελόπη», «Κακές Συνήθειες», «Βυθισμένες Άγκυρες», «Στις Ξερολιθιές» κ.ά.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, ο Ο.Π.Α.Π. Κύπρου, η εταιρεία Trapalides Hotel & Restaurant Supplies καθώς και η εταιρεία προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας Jean D’ Estrees.

 

Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας ήταν η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ.

Διαβάστηκε 228 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top