Ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου καινοτομεί και πάλι διοργανώνοντας συναυλία με τον δημοφιλή τραγουδοποιό Μιλτιάδη Πασχαλίδη το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, το οποίο βρίσκεται εντός του Δημαρχείου Ύψωνα.
 


Η συναυλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. και να διαρκέσει 3 περίπου ώρες. Θα ακουστούν παλιές και νέες επιτυχίες του καλλιτέχνη όπως «Πηνελόπη», «Κακές Συνήθειες», «Βυθισμένες Άγκυρες», «Στις Ξερολιθιές» κ.ά.

 


Τα εισιτήρια προπωλούνται από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy καθώς και από τα καταστήματα της ACS Courier σε Λεμεσό και Ύψωνα. Θα τιμώνται προς €23 για τις πρώτες θέσεις του κάτω διαζώματος, προς €20 για τις υπόλοιπες θέσεις του κάτω διαζώματος και προς €17 για τις θέσεις του εξώστη.

 


Τη συναυλία θέτει υπό την αιγίδα του ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κος Πέτρος Δημητρίου. Υποστηρικτές της συναυλίας το Δημοτικό Συμβούλιο Ύψωνα, το οποίο μας παραχώρησε δωρεάν τον χώρο, καθώς και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου.Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα Λεμεσός

 

 

Διαβάστηκε 944 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top