Μέσα σε κλίμα χαράς και ευφορίας, το τμήμα Zumba του Σχολείου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ύψωνα πραγματοποίησε το κόψιμο της βασιλόπιτας του, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Ύψωνα.

 

Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε στην παρουσία του δήμαρχου Παντελή Γεωργίου, του αντιδημάρχου Κλεάνθη Καραμανίδη και της Αδειούχας Εκπαιδεύτριας Zumba του Σχολείου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ύψωνα Ρένα Παπαδημητρίου.

 

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν τον κόσμο, που αν και για μόλις 2η χρόνια λειτουργίας του, το Σχολείο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ύψωνα έχει μεγάλη απήχηση, κάτι που όπως είπαν, οφείλεται στους δημότες.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν τις κοπέλες που παρακολουθούν ανελλιπώς το zumba fitness του Σχολείου Δια Βίου Μάθησης, σημειώνοντας πως η αγάπη και ο ενθουσιασμός που δείχνουν προς το μάθημα και την εκπαιδεύτρια τους είναι πραγματικά πολύ μεγάλα. «Και αυτό φαίνεται και από την τόσο μεγάλη συμμετοχή που κάθε χρόνο αυξάνεται ακόμα περισσότερο», σημείωσαν.

 

Τέλος, ο δήμαρχος ανέφερε πως το Σχολείο Δια Μάθησης Δήμου Ύψωνα είναι και το μοναδικό παγκύπρια που λειτουργεί και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με την τυχερή που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας να κερδίζει δωρεάν τα μαθήματα zumba για την καλοκαιρινή περίοδο της φετινής χρονιάς.

 

 

Η zumba συνδυάζει τις βασικές αρχές της αερόβιας γυμναστικής με τον χορό. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι ένας καθόλα διασκεδαστικός τρόπος εκγύμνασης. Η αποτελεσματικότητα και τα οφέλη αυτού του τύπου γυμναστικής είναι ποικίλα και σημαντικά. Γυμνάζει όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των χεριών και ποδιών. Πολλές από τις χορευτικές κινήσεις zumba βοηθούν στη λειτουργία του πυρήνα των κοιλιακών μυών, γεγονός που οδηγεί σε γράμμωση καθώς και μείωση του κινδύνου για πόνους στην πλάτη.

Διαβάστηκε 987 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top