Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος, για 4η χρονιά, η εναρκτήρια εκδήλωση για το Ipsonas Christmas Wonderland, το χριστουγεννιάτικο χωριό με την εορταστική ατμόσφαιρα.


 

Η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έγινε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικη παρέλαση στην οποία έλαβαν μέρος όλα τα δημοτικά σχολεία του δήμου, με τα παιδιά που παρέλασαν να κρατούν χειροποίητα φαναράκια.

 

Η παρέλαση ξεκίνησε από το σημείο του «Παλιόλακκου» με τη συνοδεία φιλαρμονικής και κατέληξε στο Δημαρχείο, όπου πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

 

Φέτος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις, παρουσιάσεις από διάφορες σχολές και ομάδες της Κύπρου, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, εργαστήρια ρομποτικής, τέχνης και κατασκευών από τον Οργανισμό Νεολαίας, παρουσίαση και αφήγηση παιδικού παραμυθιού κ.α.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων, περιλαμβάνονται επίσης συναυλίες των Θάνου Πετρέλη με όλο το επιτελείο του, το συγκρότημα Παπιγιόν και τους Ευθύβουλο Θεοχάρους, Μαρία Θεοδότου και Έλενα Σολέα.

 

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Κλεάνθης Καραμανίδης ανέφερε ότι φέτος θα έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν για δύο παραστάσεις τον Μάγο – Ταχυδακτυλουργό Γιώργο Λούκο με την ομάδα του εξ Ελλάδος, για να τους εντυπωσιάσει και να τους ταξιδέψει στα μυστικά μονοπάτια της Μαγείας.

 

«Όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Graffiti που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Θα έχουν την ευκαιρία επίσης για πρώτη φορά φέτος να λάβουν μέρος ως ομάδες ή σχολές χορού στον διαγωνισμό HIP-HOP DANCE FIGHTS το οποίο διοργανώνεται με κριτές χορογράφους από το εξωτερικό, ένας διαγωνισμός που ευελπιστούμε ότι θα αναβαθμίσει περαιτέρω το φεστιβάλ μας», ανέφερε τέλος ο κ. Καραμανίδης.

 

Διαβάστηκε 284 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top