Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση μόδας «Όταν η μόδα συναντά την ελπίδα» από τον Όμιλο Γυναικών Ύψωνα την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Γυμνάσιο Ύψωνα.


 

Ο Όμιλος Γυναικών Ύψωνα αποτελεί ίσως ένα από τα πιο δραστήρια σωματεία της Δυτικής Λεμεσού παρουσιάζοντας ένα πολύ αξιόλογο έργο τα τελευταία χρόνια μέσα από τις δράσεις και δραστηριότητες του.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Η πρόεδρος του Ο. Γ. Υ. Αλέκα Στυλιανού σε δήλωση της μας ανάφερε ότι η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με Νοητική Αναπηρία «Απόστολος Λουκάς» και έλαβαν μέρος περίπου 160 παιδιά ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετά άτομα.

 

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης που ανήλθαν στις €2.128 δόθηκαν στον Σύνδεσμο Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία «Απόστολος Λουκάς».

 

Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση αποτελεί πλέον θεσμό για την Δυτική Λεμεσό η οποία τιμά την αγάπη, τη γενναιοδωρία, τον σεβασμό και την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

 

Η πρόεδρος του Ομίλου Γυναικών Ύψωνα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν όλους όσοι έλαβαν μέρος ή συνέδραμαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία της πιο πάνω εκδήλωσης.

 

Διαβάστηκε 602 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top