Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας με μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης διεξήχθη ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ομάδων της ΑΕΛ και του Ύψωνα.

 

Σκοπός ήταν να μαζευτούν λεφτά για τον Σταύρο Χρίστου, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Γερμανία για θεραπεία. Ο Σταύρος Χρίστου ήταν παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Λεμεσού και είναι επίσης μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Ύψωνα, έτσι αποφάσισαν οι δύο ομάδες να τον τιμήσουν με αυτό τον αγώνα ο οποίος είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Η οργάνωση έγινε από μια ομάδα 10 δημοτών του Ύψωνα, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο, η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση του Σταύρου και την συλλογή χρημάτων για την θεραπεία του συνδημότη τους.

 

palaimaxoi-ypswna-2018-2.jpg

 

«Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα, ειδικότερα τους παλαίμαχους του Ύψωνα που αγωνίστηκαν. Διοργανώθηκε από μια ομάδα ατόμων, όπου προγραμματίζουμε να κάνουμε διάφορες εκδηλώσεις για τον Σταύρο. Η μια θα είναι μουσική βραδιά και η άλλη θεατρική παράσταση», ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ ο αντιδήμαρχος Ύψωνα, Κλεάνθης Καραμανίδης.

 

Συνεχίζοντας, μας ενημέρωσε πως για την διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων υπάρχουν λαχνοί αξίας 5 ευρώ, για όσους επιθυμούν να στηρίξουν τον ιερό αυτό σκοπό. Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμο Ύψωνα για την παραχώρηση του γηπέδου και όσους βοήθησαν στην διοργάνωση.

 

palaimaxoi-ypswna-2018.jpg

 

Τέλος, ο κ. Καραμανίδης θέλησε μέσω της εφημερίδας μας να ευχαριστήσει τον Όμιλο Παλαιμάχων ΑΕΛ, τόσο για την ηθική τους στήριξη στην όλη προσπάθεια που γίνεται, όσο και για την οικονομική ενίσχυση τους, καθώς προσέφεραν για τον Σταύρο Χρίστου το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ.

 

Διαβάστηκε 335 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top