Αυτός ο καφές φτάνει για δεκάδες ανθρώπους αρκεί να αγκαλιαστεί από όλους

 


 

Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση “Καφές με αγάπη» στο νηπιαγωγείο Βαμμένος Ήλιος στον Ύψωνα. Η εκδήλωση σκοπό είχε την ενίσχυση του έργου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών για στήριξη των δεκάδων μαχητών που παλεύουν με τον καρκίνο και τις οικογένειές τους.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Η διοργάνωση «καφές με αγάπη» πραγματοποιείται εδώ και μερικά χρόνια, ώστε να εμπλακούν οι πολίτες πιο ενεργά στο σπουδαίο έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ. Ο σύνδεσμος προμηθεύει καφέ και αναλώσιμα, κουτιά εισφορών, προσκλήσεις και ενημερωτικό υλικό για την εκδήλωση.

 

Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τους καλεσμένους της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν στον ΠΑΣΥΚΑΦ, για τη συνέχιση της δωρεάν προσφοράς των υπηρεσιών και των προγραμμάτων του παγκύπρια.

 

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν 24ωρη Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Ανακουφιστική Φροντίδα, Ψυχοκοινωνική Στήριξη, Φυσικοθεραπεία, Κλινικές Λεμφοιδήματος, Μεταφορά Ασθενών, Κέντρα Επικοινωνίας και Δραστηριοποίησης Ασθενών, Προγράμματα Διακοπής του Καπνίσματος, Προγράμματα διαφώτισης για πρόληψη του καρκίνου.

 

Οι υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ εξυπηρετούν πέραν των 5000 ασθενών και μελών των οικογενειών τους κάθε χρόνο.

 

Διαβάστηκε 1902 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top