Του Σάκη Στυλιανού / ΠΟΛΙΤΗΣ

 

Μιλώντας στο politis.com.cy ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς ανέφερε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του πάρκου στη μνήμη των ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Οι πινακίδες μπήκαν φέτος ανήμερα από της 25ης επετείου της δολοφονίας του Ισάακ (11  Αυγούστου 1996).

 

«Το πάρκο βρίσκεται στην οδό Ακταίου και είναι αφιερωμένο στα δύο παιδιά που δολοφονήθηκαν τον Αύγουστο του 1996 από τους Τούρκους κατακτητές και τους Γκρίζους Λύκους. Θεωρήσαμε καθήκον μας να τιμήσουμε τη μνήμη των δύο ηρώων», ανέφερε ο Δήμαρχος Ξυδιάς προσθέτοντας ότι «δεν έγιναν εγκαίνια του πάρκου λόγω της πανδημίας».

 

Το πάρκο εξωραΐστηκε και δεντροφυτεύτηκε.  Στο χώρο υπάρχει χώρος αντισφαίρισης ανοιχτός στο κοινό και όπως τονίζει ο κ.Ξυδιάς «είναι στη διάθεση όλων των δημοτών – πολιτών να το επισκεφθούν, μόνοι ή με τις οικογένειες τους».

 

Πηγή: https://politis.com.cy

 

parko-isaaksolwmou

parko-isaaksolwmou-

 

Διαβάστηκε 688 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top