Για τα υπάρχοντα προβλήματα του δήμου του μίλησε στο Lemesos Tv ο δημοτικός σύμβουλος ΔΗΣΥ Γερμασόγειας Δώρος Θεοδώρου. Ένα κύριο πρόβλημα όπως είπε είναι η υποστελέχωση του δήμου που ευελπιστεί να λυθεί με τις τελευταίες προσλήψεις που έχουν γίνει.

 

Παράλληλα, ο κ. Θεοδώρου μας μίλησε για τις παρανομίες που υπάρχουν στο παραλιακό μέτωπο της Γερμασόγειας, σημειώνοντας πως αυτές είναι διαχρονικές και ως επί το πλείστον αφορούν επεκτάσεις υποστατικών.

 

Όπως είπε, ο ίδιος είχε θέσει πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο με στόχο να μην επηρεαστούν οι καταστηματάρχες της περιοχής. Όπως εξήγησε, η πρότασή του αναφέρει πως από ένα χρονικό σημείο και μετά να μην επιτρέπεται καμιά επέκταση και καμία παρανομία σε κανένα σημείο της Γερμασόγειας, είτε αφορά ανέγερση υποστατικού, είτε προεκτάσεις, είτε οτιδήποτε άλλο.

 

«Για τους υφιστάμενους να μην επηρεαστεί κανένας και να μην ενοχληθεί κανένας, γιατί σε περίπτωση οποιασδήποτε δικαστικής αγωγής θα εμπλακεί ο δήμος σε μία χρονοβόρα διαδικασία και ένα τεράστιο οικονομικό κόστος», συμπλήρωσε.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Θεοδώρου αναφέρθηκε στα έργα που αναμένεται να ξεκινήσουν στον δήμο. Όπως δήλωσε, θα αρχίσουν σύντομα οι ασφαλτοστρώσεις οι οποίες θα καλύψουν περιοχές νότια της Κολωνακίου και όχι μόνο. «Είναι περιοχές στις οποίες παρατηρείται μία οικονομική ανάπτυξη, γι’ αυτό καθυστέρησαν λίγο τα έργα», πρόσθεσε.

 

Ταυτόχρονα, ο δημοτικός σύμβουλος ΔΗΣΥ σημείωσε ότι πρέπει να εξευρεθεί και χώρος για δημιουργία νέου κοιμητηρίου Γερμασόγειας, ούτως ώστε να έχουν το δικό τους νεκροταφείο και να μη χρειαστεί να θάβουν τους νεκρούς τους στο νέο κοιμητήριο που σχεδιάζεται στην περιοχή του Νοσοκομείου.

 

Τέλος, ο Δώρος Θεοδώρου ανέφερε ότι σκοπεύει να επαναδιεκδικήσει για ακόμη μια πενταετία τη θέση του δημοτικού συμβούλου.
 

Διαβάστηκε 1575 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top