Μετά την παραλία Πισσουρίου, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) παρέδωσε ένα δεύτερο υπαίθριο γυμναστήριο, αυτή τη φορά σε επιλεγμένο σημείο κατά μήκος της παραλίας στο Δασούδι.

 
Ανακοίνωση της ΕΤΑΛ αναφέρει ότι το νέο υπαίθριο γυμναστήριο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους Ναυτικούς Ομίλους Λεμεσού και Αμμοχώστου και τα όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν στην άμμο, στη σκιά των δέντρων και με θέα στη θάλασσα.
 
«Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και εκατοντάδες ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες, σε διάφορες ώρες της ημέρας, απολαμβάνουν την άθληση δίπλα στο κύμα, σε ένα οργανωμένο χώρο που συνδυάζει πεζόδρομο, πράσινο, υπηρεσίες παραλίας, και σε κοντινή απόσταση γήπεδα παράκτιας χειροσφαίρισης και κολυμβητήριο», προστίθεται.


Η επίσημη παράδοση του έργου έγινε την περασμένη εβδομάδα, από τον Πρόεδρο της ΕΤΑΛ, Τώνη Αντωνίου, στο Δήμαρχο Γερμασόγειας, Κυριάκο Ξυδιά, ο οποίος ευχαρίστησε την ΕΤΑΛ για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στην αναβάθμιση της παραλίας Δασούδι.


Εξάλλου, ο Τώνης Αντωνίου, υπενθύμισε ότι η δημιουργία υπαίθριων γυμναστηρίων έχει ξεκινήσει από το 2020 και ήδη έχουν ολοκληρωθεί τρία σημεία σε όλη την περιφέρεια Λεμεσού. Σημείωσε δε τη συνεισφορά του Υφυπουργείου Τουρισμού, το οποίο χορηγεί τις ενέργειες αυτές μέσω της ΕΤΑΛ και τόνισε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία της ευρύτερης Λεμεσού.
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 2004 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top