Σε δημόσια καταγγελία προχώρησε ο δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς, για εθελοντή ο οποίος δέχτηκε επίθεση την ώρα που καθάριζε πεζόδρομο στην τουριστική περιοχή.

 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, χθες το πρωί ένας εθελοντής έγινε θύμα επίθεσης από περίοικο γιατί τον ενόχλησε το μηχάνημα που χρησιμοποιούσε.

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ξυδιάς, «Αδιανόητο! Ο φίλος Αντρέας Παπάς εδώ και δέκα χρόνια κάθε πρωί εθελοντικά καθαρίζει τον παραλιακό πεζόδρομο στην τουριστική περιοχή. Σήμερα το πρωί έγινε θύμα επίθεσης από περίοικο γιατί τον ενόχλησε το μηχάνημα που χρησιμοποιούσε. Η επίθεση αυτή δεν αφορά τον Αντρέα. Αφορά τον εθελοντισμό και την ανθρωπιά μας. Αφορά όλους τους δημότες και τον Δήμο Γερμασόγειας», τόνισε.

 

Τέλος, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Παπά εκ μέρους του Δήμου Γερμασόγειας, ενώ του εξέφρασε τη συμπαράσταση και στήριξή τους, προς το πρόσωπό του.

 

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Ο φίλος Αντρέας Παπάς εδώ και δέκα χρόνια κάθε πρωί εθελοντικά καθαρίζει τον παραλιακό πεζόδρομο στην...

Posted by Κυριάκος Ξυδιάς on Monday, 10 May 2021

 

 

 

Διαβάστηκε 1078 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top