Το #RefillCyprus αποτελεί μια καμπάνια που στοχεύει να αλλάξει την συμπεριφορά των ανθρώπων, ώστε να μειωθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος που προκαλείται από την χρήση πλαστικού, κάνοντας ευκολότερη την επαναχρησιμοποίηση και το ξαναγέμισμα των μπουκαλιών με δωρεάν φιλτραρισμένο νερό με την χρήση του σταθμού ανεφοδιασμού νερού.

Το καινοτόμο έργο ξεκίνησε με την εγκατάσταση του πρώτου σταθμού ανεφοδιασμού νερού στην Κύπρο, ο οποίος τοποθετήθηκε στην ακτή της Γερμασόγειας στο «Δασούδι».

mesa

 

mesa1

Η πρόεδρος του Let's Make Cyprus Green Ελένη Καζέλα σε ομιλία της, αναφέρθηκε για όλη τη σκληρή δουλειά που έκαναν τα μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

Τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους χορηγούς που μας βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του εγχειρήματος, καθώς επίσης και τον Δήμο Γερμασόγειας για τη συνεχή υποστήριξή του, στη συντήρηση και λειτουργία του σταθμού σε συνεργασία με την Let's Make Cyprus Green. «Χωρίς τη βοήθεια του κάθε ένα από εσάς, δεν θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε αυτό το υπέροχο επίτευγμα. Εκτιμούμε πολύ ότι κάνατε και πρέπει να είστε πολύ περήφανοι, για το υπέροχο δώρο που βοηθήσατε να δοθεί στην τοπική κοινότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστηκε 567 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top