Το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020 η ώρα 13:00 στην περιοχή Δασούδι (πίσω από την Pizza Hut Γερμασόγειας) θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του πρώτου σταθμού νερού της Let’s Make Cyprus Green σε συνεργασία με το Δήμο Γερμασόγειας.
 

Το Let’s Make Cyprus Green είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την αρνητική παρέμβαση του ανθρώπου στον πλανήτη, ιδιαίτερα για την ζημιά που προκαλείται από την ακατάλληλη διαχείριση των αποβλήτων μας και τη χρήση πλαστικών. Πρόσφατα η οργάνωση βραβεύτηκε ως «Καλύτερη ΜΚΟ περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης – Κύπρος» από τα European Enterprise Awards.


Με αυτήν την τελετή, ξεκινάμε το έργο #RefillCyprus με σκοπό την παροχή δωρεάν, καθαρού φιλτραρισμένου νερού για το κοινό και την μείωση εξάρτησης μας από τα πλαστικά μπουκάλια.


Μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση όπου θα σερβίρονται ορεκτικά σύμφωνα με τα τελευταία πρωτόκολλα για τον COVID.


Εγγραφείτε για την εκδήλωση μέσω email στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - έως τις 29 Οκτωβρίου το αργότερο.

 

stathmosnerou-ger

 

Διαβάστηκε 535 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top