Καταγγελία από το Δήμο Γερμασόγειας ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού – Διερευνάται ισχυρισμός ότι τιμολόγιο στάλθηκε για διπλή πληρωμή – Αφορά ποσόν 20 χιλιάδων που αποτελεί πληρωμή σε υπεργολάβο – Λαμβάνονται καταθέσεις.

 

Καταγγελία ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού από το Δήμο Γερμασόγειας, ότι τιμολόγιο ποσού 20 χιλιάδων ευρώ από υπεργολάβο που είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει εργασίες σχετικές στον Δήμο, στάλθηκε στο Λογιστήριο του Δήμου δύο φορές για πληρωμή.

 

Το διπλό τιμολόγιο εντόπισε υπάλληλος του δήμου που ενημέρωσε σχετικά τον Δήμαρχο Κυριάκο Ξυδιά, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο υπεργολάβος πληρώθηκε για την εργασία του -για πρώτη φορά- πριν από μερικούς, ωστόσο το τιμολόγιο παρουσιάστηκε ξανά, με το ίδιο ποσόν.

 

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού ενώπιον του οποίου έγινε η καταγγελία διερευνούν την υπόθεση λαμβάνοντας καταθέσεις, σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσον το τιμολόγιο έφτασε ξανά στο Λογιστήριο του Δήμου με δόλο ή από λάθος.

 

Για το θέμα ενημερώθηκε σχετικά από τον Δήμο και ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας με σκοπό να προβεί η υπηρεσία του στον απαραίτητο έλεγχο και κατά πόσον προηγήθηκαν και άλλες παρόμοιες υποθέσεις με διπλά τιμολόγια.

 

Πηγή: https://cyprustimes.com

 

Διαβάστηκε 566 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top