Νέα στέγη αποκτά ο Δήμος Γερμασόγειας από το Φθινόπωρο.


 

Πρόκειται για το κτίριο (850τ.μ.) που στεγάζει εδώ και πολλά χρόνια την ΣΠΕ Γερμασόγειας, συμφωνία που έκλεισε μεταξύ της Altamira (που διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο της "κακής" Συνεργατικής) και του Δήμου Γερμασόγειας.

 

Το πιο πάνω μας απεκάλυψε ο δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε, ότι ήταν επιθυμία του Δήμου να αποκτήσει το συγκεκριμένο κτίριο «σε μια προσπάθεια να μην αποξενωθεί η περιουσία των παππούδων μας». Αναφερόμενος στα πλεονεκτήματα του κτιρίου, ο Δήμαρχος επεσήμανε συγκεκριμένα, τρία: Ενοποιούνται οι υπηρεσίες του Δήμου που σήμερα είναι διασκορπισμένες (πλείστα γραφεία ήταν ενοικιαζόμενα και θα απελευθερωθούν άμεσα ώστε να γίνει και εξοικονόμηση πόρων), είναι πλήρως προσβάσιμο προς τον κόσμο και ιδιαίτερα προς τους ανάπηρους κι άλλους με κινητικά προβλήματα, διαθέτει σύγχρονη τεχνολογική υποδομή.

 

Σε ερώτηση πότε θα γίνει η μετακόμιση των υπηρεσιών του Δήμου στο νέο κτίριο, ο Κυριάκος Ξυδιάς, είπε ότι αυτό σίγουρα θα γίνει τον Φθινόπωρο, ενώ μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταβίβασης.

 

Τέλος ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί «επιλύεται με τον καλύτερο τρόπο το στεγαστικό πρόβλημα του Δήμου Γερμασόγειας σε μια μάλιστα εποχή που η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπαίνει σε νέα φάση και πρέπει να εργάζεται με τρόπο που να παρέχει στους δημότες κάθε εξυπηρέτηση μακριά από χρονοβόρες διαδικασίες και χαρτομάνι».

 

Πηγή: https://www.newsbomb.com.cy

 

Διαβάστηκε 5561 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top