Ποδηλατικός Γύρος Αγίου Αθανασίου 2021
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του Δήμου Αγίου Αθανασίου «Ποδηλατικός Γύρος» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #beactive σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Λεμεσού, με συμμετοχή ποδηλατιστών κάθε ηλικίας, στους οποίους δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Η εκκίνηση δόθηκε από τον δήμαρχο Μαρίνο Κυριάκου μπροστά από τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Μεγάρου και ακολούθως διαμέσου των οδών Χαρ. Φτερούδη, Ανοικοδομήσεως, Λεωφ. Αγ. Αθανασίου, Γιάννη Ρίτσου, Αμμοχώστου, Μιχάλης Ζαβού, Γεώργιου Αβέρωφ, Κυπαρίσσας, Αγ. Επικτήτου, Κοκκινόγιας, Κώστα Μόντη, Γοργοποτάμου, Φειδίας και Πολυξένης Διαμαντή, Ανατολής, Χρ. Σάββα και τερματισμός στο σημείο εκκίνησης. Συμμετείχαν επίσης μέλη της Τροχαίας Λεμεσού και η Ποδηλατική Ομάδα της Αστυνομίας Κύπρου, τους οποίους ο δήμος ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη διαχρονική συμβολή τους στις δράσεις του.

 

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις


Γνωριμία με το Άθλημα Τένις και Τουρνουά Αντισφαίρισης Ενηλίκων
Σε #Beactive ρυθμούς βρισκόταν ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού, με εθνικό συντονιστή τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού – KOA, πραγματοποιώντας Τουρνουά Αντισφαίρισης Ενηλίκων στο γήπεδο τένις παρά το δημοτικό μέγαρο. Στόχος της διοργάνωσης ήταν οι νέοι και ενήλικες να γνωρίσουν το άθλημα, να αθληθούν, αλλά και να διασκεδάσουν. Οι παρόντες έμειναν κατενθουσιασμένοι και ευχαρίστησαν τους συντελεστές για τη διοργάνωση, και τόνισαν ότι ήταν ένα διήμερο αναψυχής, το οποίο προώθησε την άθληση, την ψυχαγωγία και που καλούσε το κοινό να ενεργοποιηθεί και να εντάξει το τένις ως δραστηριότητα στην καθημερινότητά του. Ο δήμος από πλευράς του παροτρύνει το κοινό να ασχοληθεί με την άθληση και να γίνουν ενεργά άτομα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Διαβάστηκε 252 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top