Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη δημαρχεία του Αγίου Αθανασίου εξήγγειλε, ο Σταύρος Τσαγγαρίδης, πρώην Πρόεδρος της Παγκ. Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Πρώην Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Αγίου Αθανασίου.

 

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του, όπως τόνισε ο κ. Τσαγγαρίδης, στοχεύει στη συγκρότηση μιας ευρείας κοινωνικής συμμαχίας στον Αγ. Αθανάσιο, η οποία να καταφέρει συγκροτημένα και πολύ στοχευμένα να διεκδικήσει όσα ο Άγιος Αθανάσιος αξίζει και δικαιούται.

 

Απ’ότι ανέφερε, ο Αγ. Αθανάσιος τα τελευταία χρόνια, από ένα χωριό έχει μετατραπεί σε πόλη, οδηγήθηκε γρήγορα και ξαφνικά στη μεγάλη αλλαγή, κουβαλώντας μαζί του πολλά και άλυτα προβλήματα. Δυστυχώς τόνισε, δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν για καλυτέρευση της ζωής των δημοτών.

 

Ο Αγ. Αθανάσιος, επί προεδρίας του στη Σχολική Εφορεία κατάφερε εκπαιδευτικά ν’αναγεννηθεί, όπως υπογράμμισε. 

 

Τα τρία παλιά σχολεία που υπήρχαν στην κοινότητα, αναβαθμίστηκαν και μεγάλωσαν, τόσο κτιριακά όσο και σε εκπαιδευτικό προσωπικό και άλλα τρία ολοκαίνουργια εκπαιδευτήρια (ένα Δημοτικό, ένα Γυμνάσιο και ένα Λύκειο), τρία πραγματικά στολίδια, κατασκευάσθησαν επί δικής του προεδρίας. Πιστεύει, πως ναι έφτασε η ώρα, ο Άγιος Αθανάσιος να κάνει το άλμα του προς την πρόοδο και τη μεγάλη αλλαγή.

 

Ο Άγ. Αθανάσιος όπως ανέφερε, δεν θ’αλλάξει με νοοτροπίες και πολιτικές διχαστικές. Με διλήμματα των «αριστερών» πως δεν πρέπει να χάσουν τον δήμο και με διλήμματα των «δεξιών» ότι είναι καιρός να πάρομε «στα χέρια μας τον δήμο». «Και ερωτώ ο δήμος τι είναι; Και γιατί απαραίτητα θα πρέπει να κερδηθεί είτε από τον ένα, είτε από τον άλλο;», δήλωσε. 

           

Τόνισε απερίφραστα, πως με την ίδια δυναμική με την οποία υπηρέτησε την Σχολική Εφορεία  και την οδήγησε στην κορύφωση, με την ίδια δυναμική και βάζοντας στην όλη εξίσωση τον δυναμισμό και την ενέργεια, την πολύ αξιόλογη ενέργεια του δημότη του Αγίου Αθανασίου, (δύο βασικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας του) που θα οδηγήσουν τον Άγιο Αθανάσιο στην κορυφή.

 

Εμπιστευόμενος απ’ότι είπε το αισθητήριο του, αλλά και ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό, ο οποίος θα προέλθει αλλά και θα διαμορφωθεί μέσα από ένα ελεύθερο και ανοικτό διάλογο, τόσο με τους δημότες αλλά και όλα τα οργανωμένα σύνολα του δήμου, πιστεύει ότι ο Άγιος Αθανάσιος θ’αλλάξει προς το καλύτερο και θα εκπέμπει υγεία σε όλες τις εκφάνσεις και δραστηριότητές του. 

 

«Ένας δήμος που θα είναι πρότυπο, που θα εκπέμπει υγεία, καθαρότητα και που οι δημοτικοί του άρχοντες θα είναι ανιδιοτελείς και υπεύθυνοι αλλά και θα έχουν ως μοναδικό σκοπό την προσφορά και αλληλεγγύη προς τους Δημότες. Για ένα δήμο πιο ανθρώπινο και δημικουργικό», συμπλήρωσε.

 

Κατέληξε ο κος Τσαγγαρίδης με τον σλόγκαν, «Ο Άγιος Αθανάσιος θ’αλλάξει αν τον αλλάξουμε εμείς».

Διαβάστηκε 1689 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top