Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου ενημερώνει ότι η είσοδος στο Δημοτικό Μέγαρο, τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού του δήμου στις υπηρεσίες του, επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση safepass.

 
Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος υπενθυμίζεται ότι το safepass αφορά πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστο με την πρώτη δόση και αφού έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων ή αρνητικό PCR με ισχύ 72 ωρών ή αρνητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών ή αποδεικτικό στοιχείο ότι το άτομο έχει νοσήσει από Covid – 19 τους τελευταίους 6 μήνες.

 
Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου σημειώνει πως εφαρμόζει πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με βάση τις οδηγίες και τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας.
 

Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αγίου Αθανασίου πληροφορεί το κοινό για την ακύρωση της θεατρικής παράστασης «Για της Μαρουλλούς τ` Αμμάθκια», που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, 21 Ιουλίου. Η παράσταση του Σατιρικού Θεάτρου ακυρώνεται λόγω περιστατικού Covid-19 σε μέλος της παραγωγής, προστίθεται.
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 455 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top