Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου σας προσκαλεί στο Θέατρο Σκιών του Γιάννη Πάφιου με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης Γιατρός με το Ζόρι»  την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 και 8.00μ.μ. στην Πλατεία Ειρήνης (μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο).

 

Η βεζυροπούλα (η κόρη του πασά) δια μαγείας αρρώστησε (τάχα) και ο πατέρας της ψάχνει απεγνωσμένα να βρει ένα γιατρό για να γιατρεύσει την κόρη του. Ο φίλος του σαγιού Χατζηβάττης προτείνει στον Πασά για γιατρό τον καραγκιόζη. Παρόλο που λέει και επιμένει ότι δεν είναι γιατρός εν τούτοις τον κάνουν με το ζόρι γιατρό. Στο σημείο αυτό αρχίζει να εξελίσσεται και να περιτυλίγεται η κωμωδία όπου ο καραγκιόζης με την εξυπνάδα και την ευφυΐα που τον διακατέχει προσπαθεί να λύσει το μυστήριο αυτό. Για να δούμε όμως θα τα καταφέρει; Η συνέχεια στον μπερντέ (σκηνή).

 

Της παράστασης θα προηγηθεί Εργαστήρι Κατασκευής Φιγούρας από τις 6.30μ.μ. μέχρι τις 8.00μ.μ.

 

Καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους να παρευρεθούν και να χαρούν την παράσταση 

και τους μεγάλους να αναπολήσουν τα παλιά…. 

Διοργανωτής: Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αγίου Αθανασίου

 

Διαβάστηκε 255 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top