Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου συμμετέχει και φέτος στην παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης», το Σάββατο 27 Μαρτίου σβήνοντας τα φώτα των δημοτικών του κτηρίων από τις 8.30μ.μ. – 9.30μ.μ., συμμετέχοντας ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού όσο αφορά τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Ο δήμος καλεί όλους τους δημότες του όπως στηρίξουν την όλη προσπάθεια, σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα των οικιών και επαγγελματικών τους υποστατικών, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια για προστασία του πλανήτη.

 

Επιπλέον, ο Δήμος Αγίου Αθανασίου παροτρύνει το κοινό του να χρησιμοποιεί και να έχει πάντα μαζί του το δικό του επαναχρησιμοποιήσιμο ποτήρι για καφέ, συμβάλλοντας έτσι στον εθνικό στόχο που έχει καθορίσει η ομάδα για την «Ώρα της Κύπρου» για τη μείωση της κατανάλωσης των πλαστικών και χάρτινων ποτηριών στις καφετέριες και αλλού.

 

«Μίλα για τη Φύση» #SpeakUpforNature
Επαναχρησιμοποίηση των ποτηριών #ferto

#earthhourcy

 

Πηγή: https://www.agiosathanasios.org.cy

 

Διαβάστηκε 296 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top