Η Χορωδία και η Ορχήστρα του Δήμου Αγίου Αθανασίου σε συνεργασία με τη Σοπράνο Έλενα Χατζηαυξέντη και τη μαέστρο Αντιγόνη Κυριακίδου πραγματοποίησαν με επιτυχία τη συναυλία «Παθκιά Παθκιά» στο Θέατρο Ριάλτο.

 

Πρόκειται για μια συναυλία που ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους σε αγαπημένα κυπριακά τραγούδια που φέρουν ανεξίτηλο το κυπριακό μουσικό στοιχείο, ενώ παράλληλα ακούστηκαν νέες συνθέσεις που έγιναν γέφυρα με το σήμερα.

 

mesa1


 

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου καλωσόρισε όλους τους χορωδούς και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους. Παράλληλα, συνεχάρη τη μαέστρο της χορωδίας κα Αντιγόνη Κυριακίδου για τις προσπάθειες που καταβάλλει, ώστε η χορωδία και η ορχήστρα του να αποτελούν σημαντικό πολιτιστικό κομμάτι στον δήμο. Θερμές ευχαριστίες έδωσε και στην κα Έλενα Χατζηαυξέντη, στις άλλες χορωδίες που συμμετείχαν, το μουσικό Σύνολο «Γυναικεία Υπόθεση» και το Σύνολο Βιολιών «Ανεράδες», στο Θέατρο Ριάλτο για τη συνεργασία και τη φιλοξενία, όπως επίσης και στους χορηγούς.

 

mesa


Συνεχίζοντας ο κ. Κυριάκου τόνισε ότι «παρόλη την οικονομική στενότητα, ο δήμος μας κάνει μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσει την πολιτιστική του ταυτότητα, προσφέροντας ποιοτικές εκδηλώσεις και στηρίζοντας με κάθε μέσο φορείς όπως τη δημοτική μας χορωδία, η οποία έχει δημιουργήσει μια καλλιτεχνική οικογένεια, που εκφράζεται μέσω της μουσικής».

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Κλείνοντας, σημείωσε πως εκδηλώσεις σαν τη σημερινή, δίνουν άλλη διάσταση στις πολιτιστικές δράσεις του δήμου και ταυτόχρονα ανεβάζουν τον πήχη πιο ψηλά.   

 

Διαβάστηκε 893 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top