Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 28 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

 

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, το πρωινό του Σαββάτου, οι ενδιαφερόμενοι, δημότες και μη, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εκπαιδευτές όλων των προσφερόμενων μαθημάτων/δραστηριοτήτων, να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να επιλέξουν σε ποιες δραστηριότητες θέλουν να εγγραφούν.

 

 

Οι εγγραφές του Ανοικτού Σχολείου γίνονται ολόχρονα σε αρκετά μαθήματα και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο 97717187 με τη διευθύντρια / συντονίστρια κα Βαλάντω Σίφουνα Καράμανου.

 

Στο Πρόγραμμα του Ανοικτού Σχολείου δικαιούνται να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως. Τα προσφερόμενα μαθήματα/δραστηριότητες για τη σχολική χρονιά 2019-20 είναι τα εξής:

Ελληνικά ως ξένη/δεύτερη γλώσσα, Αγγλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Πρώτες Βοήθειες, Λογιστική, Η/Υ (ECDL), H/Y (παιδιά 8- 10), Διαδικτυακό Marketing, Marketing, Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική, Οινογευσία και Οινοποίηση, Βιωματική Ομάδα Ευεξίας Γέλιου, Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης, Νοηματική, Λογοθεραπεία, Βοήθημα στην κατ’ οίκον εργασία για παιδιά δημοτικού, Βοήθημα στα Φιλολογικά μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου, Βοήθημα στα Μαθηματικά Γυμνασίου-Λυκείου, Σκάκι, Ρομποτική για παιδιά 7-10 ετών, Λαϊκοί και Παραδοσιακοί Χοροί, Μοντέρνοι Χοροί, ΗΙΡ ΗΟΡ, Χοροί Λάτιν, Αργεντίνικο τάνγκο, Χειροτεχνία, Ζωγραφική, Φωτογραφία και Επεξεργασία Εικόνας, Πλεκτοδημιουργίες, Γραφικές Τέχνες, Χαρακτική, Μακιγιάζ, Κοπτική – Ραπτική, Αγιογραφία, Μουσικό Εργαστήρι, Βυζαντινή Μουσική, Εκμάθηση Μουσικών Οργάνων: Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Φλάουτο, Θεατρικό Εργαστήρι, Ικεπάνα, Ακαδημία Ποδοσφαίρου, Αεροβική, Πιλάτες, Zumba, Strong by Zumba, Zumba kids, Τένις, Κυκλική Αερόβια Προπόνηση, Hatha Yoga, Στίβος για παιδιά και Εφήβους, Αθλητική προετοιμασία για πρόσβαση σε ανώτατες και ανώτερες σχολές, Ξιφασκία, Θεραπευτική Γυμναστική, Θεραπευτικό πρόγραμμα για σκολίωση, κύφωση και λόρδωση, Αναπνευστική φυσιοθεραπεία, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Τοξοβολία, Βιολογικές Καλλιέργειες - Αρωματικά Φυτά – Κηπουρική και Θησαυροί της Κυπριακής Φύσης.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Όλα τα μαθήματα που προσφέρει το Πρόγραμμα του «Ανοικτού Σχολείου» λειτουργούν με βάση αναλυτικό πρόγραμμα και στο τέλος κάθε χρονιάς οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

 

Παρακολουθώντας τα μαθήματα των Η/Υ, Λογιστικής, Μουσικής Σχολής και Ξένων Γλωσσών, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακαθίσουν σε εγκεκριμένες εξετάσεις. Αναμφίβολα η προσφορά και η σημασία του θεσμού του Ανοικτού Σχολείου είναι πολύ μεγάλη ως μέσο προσφοράς προς όλα τα κοινωνικά στρώματα και συμβάλλει στη βελτίωση του κοινωνικού επιπέδου, την ανάπτυξη εξωστρέφειας, τη σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ των δημοτών και τη συμμετοχή στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Διαβάστηκε 875 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top