Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου, 2019, η εναρκτήρια εκδήλωση των τελικών εορτών του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Αγίου Αθανασίου, για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς 2018 - 2019. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

 

 

Μια όμορφη καλλιτεχνική εκδήλωση που ετοιμάστηκε με πολλή αγάπη από τους συμμετέχοντες των ομάδων ΗΙΡ ΗΟΡ, Λαϊκών - Παραδοσιακών Χορών, Zumba, Λάτιν και Τάγκο υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, Ειρήνη Χριστοφή στο ΗΙΡ ΗΟΡ, Άννα Λαυρεντίου και Ξάνθο Ξάνθου στους Παραδοσιακούς - Λαϊκούς χορούς, Ρένα Παπαδημητρίου Ιάσωνος στο Zumba Ντιάνα και Μαρία Κωνσταντίνου και Βασίλη Πανούση στο Λάτιν και Τάγκο.

 

Σε χαιρετισμό της η Διευθύντρια των Προγραμμάτων του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Αγίου Αθανασίου, κα Βαλάντω Σίφουνα Καράμανου ανέφερε ότι η μαζική  παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση, μα και η συμμετοχή πέραν των 2000 ατόμων στις δραστηριότητες του θεσμού, επιβεβαιώνουν την αγάπη και το πόσο ζεστά έχουν αγκαλιαστεί τα Προγράμματα του Ανοικτού Σχολείου Αγίου Αθανασίου.

 

 

 

Το Ανοικτό Σχολείο, όπως ανέφερε, κατάφερε να συνδέσει το σχολείο με την κοινωνία, προσφέροντας πολυεπίπεδες δραστηριότητες, γνώση και δημιουργική απασχόληση, επιτρέποντας παράλληλα στους εκπαιδευόμενους να μετατραπούν σε δημιουργούς πολιτισμού και γνώσης. «Ιδιαίτερα στις μέρες μας, ο θεσμός του Ανοικτού Σχολείου έκανε και συνεχίζει να κάνει πράξη το όραμα για συνεχή πολιτιστική δημιουργία και στόχος παραμένει η συνεχής ποιοτική αναβάθμιση του θεσμού, για να ανταποκρίνεται έτσι στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά».

 

Η εκδήλωση καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Επόμενη εκδήλωση η Γιορτή του Παιδιού στις 31 Μαΐου, 2019 στην Πλατεία Ειρήνης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Έκθεση Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας, Πλεξίματος, Φωτογραφίας, Αγιογραφίας, Ικεπάνα και Κηπουρικής με έργα και κατασκευές των μαθητών των αντίστοιχων τμημάτων του Ανοικτού Σχολείου, Χορούς Hip - Hop, Zumba και Παραδοσιακούς από τα αντίστοιχα παιδικά τμήματα του Ανοικτού Σχολείου, Μουσική από το Μουσικό Εργαστήρι, Εργαστήρια Ζωγραφικής, Ρομποτικής και Σκακιού με τους εκπαιδευτές του Ανοικτού Σχολείου και Επίδειξη του μαθήματος Ξιφασκίας.
 

Διαβάστηκε 1577 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top