Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αγίου Αθανασίου.

 


Συμμετείχαν η Δικοινοτική Χορωδία για την Ειρήνη στην Κύπρο, η Ορχήστρα του Δημαρχείου του Τουρκοκυπριακού Τομέα Λευκωσίας και η Δημοτική Χορωδία Αγίου Αθανασίου. Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, τραγούδησαν όλοι μαζί για την ειρήνη και την ενότητα. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Πρέσβης της Σλοβακίας, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, ο Δήμαρχος του Τουρκοκυπριακού Τομέα Λευκωσίας, δήμαρχοι, ο τέως Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου, νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, κοινοτάρχες και τοπικοί παράγοντες.

 


Ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου, αφού καλωσόρισε τους χορωδούς και τους ευχαρίστησε για την παρουσία και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, τόνισε τη σημασία των κοινών δραστηριοτήτων, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, στον αγώνα για συνύπαρξη σε μια επανενωμένη πατρίδα, σε συνθήκες ειρήνης, ελευθερίας και ισοτιμίας.

 

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 


Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος του Τουρκοκυπριακού τομέα Λευκωσίας κ. Harma-nci, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγίου Αθανασίου για την πρόσκληση και τόνισε πόσο χαρούμενος είναι που ακούει τη μουσική της Κύπρου από τη Δικοινοτική Χορωδία για την Ειρήνη στην Κύπρο και τη Χορωδία Αγίου Αθανασίου, με την ευχή να καταφέρουμε σύντομα να ζήσουμε σε μια ειρηνική και ελεύθερη πατρίδα, ενώ ο Πρέσβης της Σλοβακίας κ. Jan Scoda ανέφερε ότι φέτος κλείνουν τριάντα χρόνια στήριξης ανοικτού διαλόγου για επίτευξη λύσης του κυπριακού προβλήματος εκ μέρους της Σλοβακίας και ανέφερε ότι δεν θα πάψει να αγωνίζεται προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι την ημέρα εκείνη της εξεύρεσης λύσης και επανένωσης του νησιού.    

 

Διαβάστηκε 746 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top