Άναμμα χριστουγεννιάτικου διακόσμου Δήμου Αγίου Αθανασίου


 

Σε άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα άναψε και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Ειρήνης, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και είχε φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν για ενίσχυση του ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου.

 

Σε χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μαρίνος Κυριάκου ανέφερε πως το φετινό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων αποτελείται από εκδηλώσεις αλληλεγγύης, κρατώντας έτσι την ανθρωπιά και την ευαισθησία πάνω από όλα για να ‘ρθουν οι δημότες κοντά στους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

 

Στο εορταστικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι χορωδίες της Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή και της Μουσικής Σχολής Αθηνοδώρου, ομάδες από τα τμήματα Μοντέρνου Χορού και Hip Hop του Ανοικτού Σχολείου και η σχολή χορού Angara Dance World, ενώ παράλληλα υπήρχαν εργαστήρια χειροτεχνίας και ζαχαροπλαστικής από το Ανοικτό Σχολείο, μπαλονοκατασκευές, face painting, photo-booth, Live link από τον Super FM και δωρεάν σούπα.

 

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να νιώσουν τη μαγεία της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Η εκδήλωση συγχρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, στο πλαίσιο του έργου «Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές» Limassol one City the Whole World.

 

Της εκδήλωσης προηγήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Φωτογραφικού Διαγωνισμού με θέμα: «Άγιος Αθανάσιος - Σκηνές Δρόμου» που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίου Αθανασίου και τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) στον ισόγειο χώρο του δημαρχείου.

 

Η έκθεση παραμένει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, 2018 (7.30π.μ. - 3.00μ.μ.). Τα εγκαίνια τέλεσε ο δήμαρχος, ενώ έγινε και η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού.

 

Διαβάστηκε 154 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top