Ο Άγιος Αθανάσιος σας προσκαλεί όλους την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, από τις 18.00 έως τις 21:00, στην Πλατεία Ειρήνης, μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Αθανασίου, για να γιορτάσετε τη μέρα της Ευρώπης και τη μέρα του Παιδιού, με ένα Πολυπολιτισμικό φεστιβάλ, υπό το σύνθημα «Όχι στον Ρατσισμό, Όλοι Διαφορετικοί – Όλοι Ίσοι».

 

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία του Δήμου Αγίου Αθανασίου με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, το ΤΕΠΑΚ και το EUROPE DIRECT Λεμεσού.

 

Στον χώρο θα υπάρχει ραδιοφωνικό live link από το Love Radio με τον Τάσο Τρύφωνος και τη Φαίδρα Σαρικάκη.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΕΜΕΣΟΣ

 

Στο φεστιβάλ θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορευτικά, μουσική και επιδείξεις, εργαστήρια εκπαιδευτικά, ενημερωτικά, ζωγραφικής και κατασκευής χειροτεχνιών, διάφορες εκθέσεις, τρισδιάστατα παιχνίδια και facepainting, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν προς πώληση σουβλάκια, hot dog, κρέπες, παγωτό, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, φραπέ κ.α. για ενίσχυση των προγραμμάτων του ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου.

 

Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Αγίου Αθανασίου κάνει αρχή των τελικών του εκδηλώσεων για τη σχολική χρονιά 2017-18, στο πολυπολιτισμικό φεστιβάλ, με τις εξής δράσεις: Έκθεση Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας, Πλεξίματος, Φωτογραφίας, Αγιογραφίας, Ικεπάνα και Κηπουρικής με έργα και κατασκευές των μαθητών των αντίστοιχων τμημάτων, Χοροί Hip-Hop και Παραδοσιακοί από τα αντίστοιχα παιδικά τμήματα και τμήματα ενηλίκων, Μουσική από τα παιδιά του Μουσικού Εργαστηρίου, Εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά εργαστήρια Ζωγραφικής, Ρομποτικής και Σκακιού με τους εκπαιδευτές του Ανοικτού Σχολείου και Επίδειξη από τους μαθητές του μαθήματος Ξιφασκίας.

 

Η όλη εκδήλωση είναι δωρεάν και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ένταξης «Λεμεσός, μια πόλη, ο κόσμος όλος».

 

programma-agiosathanasios.jpg

 

Διαβάστηκε 819 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top