Ως λύση ανάγκης σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, οι υπάλληλοι καθώς και ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου, μπήκαν το πρωί στο κτίριο της πρώην ΣΠΕ Πολεμιδιών.


Μάλιστα, σκοπός τους είναι να μεταφέρουν όλα τα γραφεία που υπάρχουν από το υφιστάμενο κτίριο του δημαρχείου, το οποίο βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση. Οι ίδιοι ζήτησαν την πρώην ΣΠΕ για μετακόμιση όμως, σύμφωνα με το Υπουργικό Συμβούλιο, θα δοθεί στον Δήμο Αμμοχώστου, ο οποίος αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται. 


Να θυμίσουμε πως οι υπάλληλοι τόσο χθες όσο και πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιησαν διαμαρτυρία, καθώς δηλώνουν πως το κτίριο είναι ετοιμόρροπο, ενώ ανά διαστήματα υποχωρεί μπετόν από το ταβάνι, έχει διαβρωθεί η τοιχοποιία από την υγρασία και η μυρωδιά μούχλας ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες είναι εκτός από ανυπόφορη και επικίνδυνη για την υγεία τους. 

 

Διαβάστηκε 1667 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top