«Δηλώνουμε την έντονη αντίδρασή μας για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου όπως παραχωρήσει το οίκημα που ανήκει στη ΣΠΕ Πολεμιδιών στο Δήμο Αμμοχώστου αντί στο Δήμο Κ. Πολεμιδιών, στον οποίο και ανήκει», αναφέρει από πλευράς του ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΔΗΚΟ Άνδρος Θεοδώρου.

 

Ταυτόχρονα, διαβεβαιώνει πως αυτή η διαμάχη δεν έχει να κάνει με τον δήμο και με το δημοτικό συμβούλιο Αμμοχώστου.

 

Ο κ. Θεοδώρου υπογραμμίζει το γεγονός ότι «μετά τη διάλυση της Συνεργατικής ο δήμος διεκδικεί τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο οίκημα και είναι το μόνο που έχει ζητήσει για να γίνει η μεταστέγαση των υπηρεσιών του δήμου, οι οποίες σήμερα στεγάζονται σε ετοιμόρροπο κτίριο».

 

Τέλος, ο κ. Θεοδώρου επισημαίνει ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι έτοιμο ακόμα και να δηλώσει παραίτηση, κάτι που ήταν και δική του εισήγηση, όπως δηλώνει, ενώ είναι έτοιμοι να παραδώσουν ακόμη και τα εκλογικά τους βιβλιάρια.

Διαβάστηκε 2398 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top