ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
 
Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθαριότητας όσον αφορά τον οικισμό Βερεγγάρια στα Κάτω Πολεμίδια.  Σύμφωνα με τον βουλευτή Λεμεσού Γιώργο Γ. Γεωργίου στο χώρο υπάρχουν «μπάζα, ξυλεία και άλλες ακαθαρσίες. Αφέθηκαν στον οικισμό με αποτέλεσμα σήμερα να παρουσιάζεται μια τριτοκοσμική εικόνα».
 
Με επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο, ζητά όπως η κυβέρνηση προχωρήσει στο πλήρη καθαρισμό του χώρου και να κατεδαφίσει τις «ττελιές » - περιφράξεις, ώστε να ανοίξει ο οικισμός. Επιπρόσθετα, τονίζει την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η εφαρμογή και η εκτέλεση του Master plan της περιοχής, όπως προβλέπει το τοπικό σχέδιο της περιοχής και οι συμφωνίες με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. 
 
Ο βουλευτής στην επιστολή του υπογραμμίζει ότι, η κατάσταση είναι επικίνδυνη λόγω ξηρών χόρτων που αποτελούν εστία φιδιών, ποντικιών και άλλων ερπετών, αλλά και από τον κίνδυνο φωτιάς, με τεράστιο κίνδυνο για το κέντρο της πόλης. 
 
 
Διαβάστηκε 2439 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top