Με σύνθημα "Πράσινο Πηγή Ζωής" και στόχο την ενίσχυση του πρασίνου και την περαιτέρω πράσινη ευαισθητοποίηση, ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών και οι Κρατικές Υπηρεσίες οργανώνουν εκδήλωση την ερχόμενη Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 10:45 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΖ Δημοτικού Σχολείου Κ.Πολεμιδιών, θα απευθύνει ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλής Αλετράρτης και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους μαθητές.

Στη συνέχεια, θα γίνει δενδροφύτευση στο Λόφο Καλεβουνάρι, ένα από τα μεγάλα έργα της περιοχής, που εξελίσσεται σε ένα μοναδικό πνεύμονα πρασίνου για τη μείζονα Λεμεσό.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Κ. Πολεμιδιών Γιώργο Γεωργίου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο το γεγονός ότι επιλέγηκαν τα Πολεμίδια για να γίνουν οι επίσημες εκδηλώσεις όλης της Επαρχίας, ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν, ενισχύοντας έτσι το στόχο για ενίσχυση του πρασίνου και της πράσινης ευαισθητοποίησης.

 

Διαβάστηκε 859 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top