Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φετινό Talent Show του Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας Κ. Πολεμιδιών. Συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους κάτι το οποίο απέδειξαν πάνω στη σκηνή.

 

Πολύ δύσκολο έργο είχε η κριτική επιτροπή καθώς και το κοινό αφού είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε εξίσου εξαιρετικές συμμετοχές. Στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση πολύ σημαντικό ρόλο για ακόμη μια χρονιά είχαν οι χορηγοί.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Νικητές του διαγωνισμού ήταν οι εξής: Πρώτο βραβείο πήρε το τραγούδι «Diamonds» με τις Άντρεα Χριστοδούλου και Δόξια Βρόντη. Για το δεύτερο βραβείο υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα στο τραγούδι «Believer» του συγκροτήματος Sound of Soul (τραγούδι: Έλενα Χαραλάμπους, ντραμς: Αλέξανδρος Νικολάου, πιάνο: Ειρήνη Χαραλάμπους) και το τραγούδι «Με τα μάτια κλειστά» της Αντωνίας Πατσαλίδου.Το τρίτο βραβείο πήρε το τραγούδι το «Gucci φόρεμα» με τον Μιχάλη Λιασή.

Διαβάστηκε 1465 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top