Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών στα πλαίσια των προσπαθειών του, για δημιουργία προϋποθέσεων συμμετοχής των δημοτών στο δημοτικό έργο, αποφάσισε να αναβαθμίσει το Σώμα Εθελοντών. Το Σώμα αυτό στην ουσία θα είναι μια πολυμελής διευρυμένη επιτροπή που θα εργάζεται δίπλα από το Δημοτικό Συμβούλιο για την ανάπτυξη διαφόρων κοινωνικών και άλλων δραστηριοτήτων.
Σκοπός και στόχος της απόφασης αυτής είναι να αξιοποιηθούν όλοι εκείνοι οι δημότες οι οποίοι ανιδιοτελώς θα ήθελαν να προσφέρουν τις υπηρεσίας τους για το γενικό καλό.
Να συμβάλουμε σε ενέργειες και δραστηριότητες σε εθελοντική βάση που υπηρετούν το δημότη – πολίτη και τη τοπική κοινωνία.
Ιδιαίτερα να εργαστούν μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο για την συμπαράσταση σε πάσχοντες και οικονομικά δυσπραγούντες συνανθρώπους μας. Να αποδείξουμε μέσα από την ανθρώπινη Ευαισθησία μας, ότι εξακολουθούν στο τόπο μας να υπάρχουν αποθέματα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
Παρακαλούνται όλοι εκείνοι οι Δημότες οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Σώμα Εθελοντών να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου στο τηλέφωνο 25-821382 για να δηλώσουν το όνομα και τη διεύθυνση τους.

Διαβάστηκε 824 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top