«Από ότι γνωρίζω έχουν ετοιμαστεί τόσο τα σχέδια όσο και το κοστολόγιο για τη διαμόρφωση του χώρου αυτού, αλλά το θέμα παραμένει στάσιμο εδώ και αρκετά χρόνια» μας ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος ΑΚΕΛ Aντρέας Τσιππής.


 

 

Σημείωσε πως ο δήμος καταβάλλει ψηλά ενοίκια για να στεγάσει κάποιες υπηρεσίες ενώ την ίδια στιγμή το συγκεκριμένο κτήριο παραμένει εγκαταλειμμένο και αναξιοποίητο, ενώ απαράδεκτο θεωρεί το γεγονός ότι οι δημότες ταλαιπωρούνται καθημερινά με το πήγαινε - έλα στις διάσπαρτες υπηρεσίες.

 

Τόνισε πως η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ επανειλημμένα ζήτησε όπως γίνουν τροποποιήσεις στα σχέδια του κτηρίου ούτως ώστε να στεγαστούν εκεί οι υπηρεσίες του δήμου που αυτή την στιγμή είναι διασκορπισμένες.

 

Μάλιστα μας δήλωσε πως υπήρχε και σχετικό κονδύλι στον προϋπολογισμό του δήμου για τον σκοπό αυτό.

 

Ο κ. Τσιππής ολοκληρώνοντας είπε πως «επανειλημμένα θέσαμε το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως ο δήμαρχος αποφεύγει τη συζήτηση αυτή και ζητούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η στασιμότητα ελπίζοντας πως θα πάρουμε απάντηση».

 

 

Διαβάστηκε 315 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top