Γνωστοποιείται ότι ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, σύμφωνα με τις εξουσίες που του παρέχονται από τον περί Δήμων Νόμο και τους περί Τροχαίας Κίνησης Κανονισμούς και αφού έλαβε την κατά Νόμο συναίνεση του Αρχηγού Αστυνομίας για σκοπούς κυκλοφοριακής διαχείρισης και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας έχει αποφασίσει τα πιο κάτω μέτρα τροχαίας:

 

(α) την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος φώτων τροχαίας στην συμβολή της Λεωφόρου Νίκαιας με την οδό 22ο Δρόμος

 

(β) την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος διάβασης πεζών τύπου PELICAN, στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκαιας, πλησίον του υφιστάμενου κυκλικού κόμβου με τις Λεωφόρους Πάφου και Ηλία Καννάουρου.

 

(γ) την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος διάβασης πεζών τύπου PELICAN, στο τμήμα της λωρίδας εξόδου από τον Αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, προς τον νέο βόρειο κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Νίκαιας, πλησίον του νέου βόρειου κυκλικού κόμβου.

 

(δ) την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος διάβασης πεζών τύπου PELICAN, στο τμήμα της λωρίδας εισόδου από τον νέο νότιο κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Νίκαιας, προς τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, πλησίον του νέου νότιου κυκλικού κόμβου.

 

 

Η λειτουργία των φώτων ρύθμισης της τροχαίας καθώς επίσης η λειτουργία των διαβάσεων πεζών θα τεθούν σε εφαρμογή την Παρασκευή, 15/06/2018, ώρα 10:00 πμ.

 

Διαβάστηκε 1697 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top