Σε σχέση με τις αντιπαράθεσεις του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, η Σχολική Εφορεία Κάτω Πολεμιδιών θέλησε να τοποθετηθεί για το φλέγον ζήτημα, επιδεικνύοντας την αμέριστη υποστήριξη προς το πρόσωπο του Δρ. Κώστα Χαμπιαούρη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.


 

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Εφορείας:

 

Η Σχολική Εφορεία Κάτω Πολεμιδιών ανακοινώνει ότι μέσα από την μακρόχρονη συνεργασία της με τον Έντιμο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρα Κώστα Χαμπιαούρη μόνο θετικά έχει αποκομίσει.

 

Πάντα δίπλα στα σχολεία της Εφορείας μας είτε από τη θέση του Επιθεωρητή είτε του Επαρχιακού Επιθεωρητή Λεμεσού είτε του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και προσφάτως από τη θέση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού.

 

Είναι γνώστης των τεκταινομένων στην Παιδεία και άνθρωπος που θέλει να επιλύει προβλήματα και όχι να δημιουργεί.

 

Το καλύτερο για όλους και ειδικότερα για την παιδεία μας, για τα παιδιά μας, είναι οι οποιεσδήποτε αντιπαλότητες να μείνουν στην άκρη και όλοι οι εμπλεκόμενοι να παρακαθήσουν σε διάλογο.

 

Το σημαντικότερο είναι η αναγνώριση της ύπαρξης προβλημάτων και η προσπάθεια επίλυσής τους μέσω του διαλόγου που ήταν και είναι ανέκαθεν ο μόνος και ο καλύτερος δρόμος.

Διαβάστηκε 6277 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top