Ένα βοηθητικό μηχάνημα για παιδιά με ειδικές ανάγκες παρέδωσε στη Σχολική Εφορεία Δήμου Κ. Πολεμιδιών ο Σύνδεσμος «Φίλοι των Αναπήρων Λεμεσού» με σκοπό τη στήριξη των παιδιών των σχολείων του δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Κ. Πολεμιδιών Άντρος Θεοδώρου αφού ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου «Φίλοι των Αναπήρων Λεμεσού» για τη δωρεά αυτή, σημείωσε πως η πράξη τους είναι πράξη ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους μας.

Ιδιαίτερα ο κ. Θεοδώρου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου γιατί όπως σημείωσε από την πρώτη στιγμή που αποτάθηκε η σχολική εφορεία κοντά τους έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας «αυτά τα παιδιά δεν ζητούν τίποτα άλλο απ' ότι έχει ο καθένας μας, την αναγνώριση», συμπλήρωσε και ευχήθηκε καλή συνέχεια σε όλα τα μέλη του συνδέσμου για το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Φίλοι των Αναπήρων Λεμεσού» Χρίστος Παπαχριστοδούλου, τόνισε ότι η ύπαρξη και δραστηριοποίηση του συνδέσμου είναι ακριβώς όπως είπε, για να καλύπτει αυτές τις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Ταυτόχρονα ο κ. Παπαχριστοδούλου σημείωσε πως η ικανοποίηση που αισθάνονται οι ίδιοι με τέτοιου είδους πράξεις είναι πολλαπλάσια, ενώ τόνισε ότι η απόφαση για τη δωρεά του μηχανήματος προς τη Σχολική Εφορεία Κ. Πολεμιδιών πάρθηκε ομόφωνα από το συμβούλιο του συνδέσμου.

«Πρέπει να πω ότι η απόφαση του συμβουλίου είναι να καλύψουμε και άλλες ανάγκες. Γι' αυτό θέλουμε και άλλα σχολεία και θα έρθουμε σε επαφή με άλλα σχολέια, ούτως ώστε εάν υπάρχουν παρόμοιες αναγκες οι οποίες λόγω των δυσκολίων που αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν αυτή την εποχή με τα οικονομικά, είμαστε έτοιμοι σαν σύνδεσμος να καλύψουμε και με αγορά ανάλογων μηχανημάτων ή και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για να καλυφθούν οι ανάγκες που παρουσιάζονται», συμπλήρωσε ο κ. Παπαχριστοδούλου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Φίλοι των Αναπήρων», ανέφερε ακόμη ότι η προσφορά τους αυτή είναι ελάχιστη για τους μαθητές, καθώς όπως είπε, τις δραστηριότητες που διοργανώνει ο σύνδεσμος τις διεκπαιραιώνουν μαθητές με την καθοδήγηση των μελών του συνδέσμου.

«Άρα λοιπόν, αυτό είναι μια ελάχιστη ανταπόδοση προς αυτά τα παιδιά και αυτό που είπατε μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, ότι τα παιδιά αυτά δεν φταινε σε τίποτα, ζητούν το αυτονόητο», κατέληξε ο κ. Παπαχριστοδούλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρών στη δωρεά του μηχανήματος ήταν και ο ταμίας του συνδέσμου καθώς και η οργανωτική γραμματέας η οποία είναι από τους στενούς συνεργάτες των «Φίλων των Αναπήρων».

Διαβάστηκε 921 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top