Πανδημοτική Συγκέντρωση Δήμου Κάτω Πολεμιδιών

 

Πρώτος λόγος και ρόλος στου πολίτες! Μ' αυτό το σύνθημα Δήμαρχος και Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου των Κάτω Πολεμιδιών προχώρησαν στην καθιερωμένη Πανδημοτική Συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, ώρα 10.30 πμ, στην αίθουσα προβολών του Λυκείου Πολεμιδιών.
Να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί την περίοδο του καλοκαιριού συναντήσεις με τους πολίτες-δημότες σ' όλες τις συνοικίες.
Στη συγκέντρωση ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κ. Γιώργος Τ. Γεωργίου με την παρουσία των Υπηρεσιών του Δήμου, του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού (ΣΚΕ) και όλων των άλλων εθελοντικών οργανώσεων προέβηκε σε μια αναλυτική παρουσίαση των έργων, των δράσεων και των πρωτοβουλιών που έγιναν καθώς και όλα όσα σχεδιάζονται και προγραμματίζονται. Οι πολίτες-δημότες είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν για όλα τα δρώμενα, να εκφράσουν εισηγήσεις και ιδέες για την πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Τ. Γεωργίου, σε δηλώσεις του τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει ο ίδιος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις συναντήσεις αυτές.
«Θέλουμε και το επιδιώκουμε οι πολίτες μας να έχουν λόγο και ρόλο σ' όλα τα δημοτικά δρώμενα. Θέλουμε τους πολίτες συμμετέχοντες και πλήρως ενεργοποιημένους. Ζητούμε τη βοήθεια και τη στήριξη τους. Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης χρειάζεται να αυξήσουμε ο καθένας την ευθύνη και τη συνείδηση του. Να εργαστούμε συλλογικά ώστε να πετύχουμε στους στόχους και τις επιδιώξεις μας. Χαίρομαι πραγματικά, τόνισε ο Δήμαρχος γιατί γίνεται κατορθωτό καθημερινά να υλοποιούμε ένα ζωντανό και δημιουργικό όραμα! Είμαστε και θα παραμείνουμε όρθιοι κρατώντας την κοινωνία μας ψηλά, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών!» συμπλήρωσε ο Γιώργος Γεωργίου.

Διαβάστηκε 656 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top