Ως ανεξάρτητος Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς σκέφτεται να κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές ο Κυριάκος Γεωργιάδης. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, ο κ. Γεωργιάδης επεξηγεί όλους τους λόγους που θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο για την θέση αυτή, ενώ όραμά του είναι ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς, να καταστεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κύπρο και «να πάψει πλέον να θεωρείται ο ‘φτωχότερος Δήμος’ όπως τον αποκαλούν πολλοί!».

 

 Διαβάστε τις δηλώσεις που μας παραχώρησε:

Η αλήθεια είναι πως η σκέψη για υποβολή της υποψηφιότητάς μου ως ανεξάρτητος Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς είναι αρκετά έντονη στο μυαλό μου.

 

Η εμπλοκή μου με τα κοινά ως Πρόεδρος των Αποδήμων Αγίου Κωνσταντίνου Λεμεσού, η ενεργή μου συμμετοχή σε εθελοντικές οργανώσεις, αλλά και οι διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες που έχω αποκτήσει από τη θέση που κατέχω ως Διευθυντικό Στέλεχος της Ναυτιλιακής Εταιρείας Olympia Ocean Carriers Ltd, θεωρώ ότι με καθιστούν ικανό για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας.

 

Αναγνωρίζω και συμμερίζομαι τις ανησυχίες των συνδημοτών μου και νιώθω έντονα το αίσθημα της ευθύνης για ενεργή συμμετοχή σ’ ένα καλύτερο αύριο με στόχο την ανάπτυξη του αγαπημένου μας Δήμου.

 

Όραμά μου να καταστήσουμε το Δήμο Μ. Γειτονιάς σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κύπρο. Να πάψει πλέον να θεωρείται ο ‘φτωχότερος Δήμος’ όπως τον αποκαλούν πολλοί!

 

Ως πολίτες αυτού του Δήμου έχουμε την ευθύνη να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο. Ο Δήμος Μ. Γειτονιάς χρειάζεται μια νέα ηγεσία η οποία θα αφουγκράζεται τις ανάγκες των δημοτών της και με συλλογικότητα, εντιμότητα και αποφασιστικότητα θα είναι προσηλωμένη στο έργο της για δημιουργική δράση μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών, αναπτυξιακών και μεταρρυθμιστικών έργων.

 

Θεωρώ ότι με το ζήλο που με διακατέχει και τις καινοτόμες ιδέες που έχω μπορούμε μαζί να προχωρήσουμε στην αλλαγή. Επιλέγω συνειδητά το δρόμο της συμμετοχής!

Διαβάστηκε 1948 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top