Με σύνθημα «αλλάζουμε τη Μέσα Γειτονιά σε κάθε Γειτονιά!», η εκπαιδευτικός Δωρίτα Μαρκαντώνη εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της για τον δήμο της Μέσα Γειτονιάς.

 

Σε συνέντευξή της στο Lemesos Tv, η κα Μαρκαντώνη ανέφερε, ότι στοχεύει σε πολιτικές μέσα από τρεις πυλώνες «πρόοδος, καλλιέργεια και ανάπτυξη». Ωστόσο, σημείωσε πως η απόφαση να θέσει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της για το αξίωμα της δημάρχου Μέσα Γειτονιάς δεν ήταν εύκολη και η πρόκληση την απασχολούσε για αρκετούς μήνες.

 

«Η απάντηση ωστόσο, είναι ναι! Μπορώ να προσφέρω στον δήμο, μπορώ να υλοποιήσω το πρόγραμμα της επόμενης 5ετίας για τη Μέσα Γειτονιά», υπογράμμισε.

Capture

 

Πρόσθεσε δε, ότι το πρόγραμμα αυτό θα το παρουσιάσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα φέρει «την υπογραφή των συμπολιτών μου, αφού θα έχει διαμορφωθεί από έναν ελεύθερο και ανοικτό διάλογο με τους δημότες και τα οργανωμένα σύνολα».

 

«Όταν αναφερόμαστε στην τοπική αυτοδιοίκηση, μιλάμε για τις γειτονιές μας, τα παιδιά μας, τη νεολαία μας, τα άτομα με αναπηρίες, το περιβάλλον μας. Μιλάμε για την καθημερινότητά μας με ο,τι αυτή περιλαμβάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια τόνισε ότι η ίδια δεν πρόκειται να ασχοληθεί με πολιτικές ή απόψεις που διχάζουν, επειδή «οι πολίτες κουράστηκαν με διλήμματα, όπως εμείς ή αυτοί». «Είμαι 36 ετών, σπούδασα, εργάστηκα, τιμώ τον χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 14 χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, σε αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινώ μαζί με τους συνεργάτες μου, για τη δημαρχία της Μέσα Γειτονιάς», συμπλήρωσε.

 

Το αξίωμα του δημάρχου, ανέφερε η κα Μαρκαντώνη, η ίδια το αντιλαμβάνεται ως ταυτόσημο της ταπεινότητας, της ειλικρίνειας, του σεβασμού και των μετρήσιμων αποτελεσμάτων και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία, «όπως έκανα τα τελευταία 15 χρόνια, που ασχολούμαι ενεργά και με τον εθελοντισμό, από έναν άλλο ρόλο όμως αυτή τη φορά, της δημάρχου, εάν οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές».

Διαβάστηκε 4240 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top