Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς σε συνεργασία με την εταιρεία Fameline και τον εθελοντικό οργανισμό “Save Υour Hood – Cyprus”, διοργάνωσαν εκστρατεία καθαριότητας της κοίτης του Ποταμού Βαθκειά.

 

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς σημειώνει ότι παρών στην εκστρατεία καθαριότητας ήταν ο διευθυντής της Εταιρείας Fameline, Γρηγόρης Γρηγορίου, καθώς και αρκετοί εθελοντές που εργάζονται στην εταιρεία. Επίσης, στην εκστρατεία καθαριότητας συμμετείχαν και αρκετοί εθελοντές από τον Οργανισμό Save Your Hood - Cyprus που συνέβαλαν στην όλη προσπάθεια για την καθαριότητα της περιοχής.

 

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, σε σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του δήμου σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και τόνισε τησημασία της συλλογικής προσπάθειας για τη διατήρηση της καθαριότητας του δήμου τους. «Όλοι μαζί μπορούμε να συμμετέχουμε στην προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον», είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Διαβάστηκε 352 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top