Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς, καλεί όλους τους ιδιοκτήτες τεμαχίων / οικοπέδων / ανοικτών χώρων, να φροντίσουν για τον καθαρισμό τους και την απομάκρυνση όλων των ξηρών χόρτων και άλλων άχρηστων αντικειμένων, μέχρι την  08/05/2021.

 

Μετά τις  08/05/2021, όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν θα έχουν προβεί στο καθαρισμό των τεμαχίων / οικοπέδων τους ως οφείλουν, ο Δήμος θα προχωρήσει στο καθαρισμό τους και ο ιδιοκτήτης θα χρεωθεί ανάλογα με τα έξοδα που θα υποστεί, με ελάχιστο ποσό χρέωσης €100.00 για κάθε σωστό οικόπεδο και €50.00 για κάθε μισό οικόπεδο.

 

Διευκρινίζεται ότι:

  • Εάν ο καθαρισμός από τον ιδιοκτήτη κριθεί μη ικανοποιητικός, ο Δήμος θα προβαίνει σε πλήρη καθαρισμό του τεμαχίου, με την ανάλογη χρέωση.
  • Η ευθύνη του καθαρισμού βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη, σύμφωνα με τους κανονισμούς, έστω κι αν έχουν τοποθετηθεί άχρηστα υλικά από τρίτους.
  • Η χρέωση θα γίνεται ανάλογα με τον όγκο των υλικών που θα απομακρύνονται, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα είναι λιγότερη από €100.00 ανά οικόπεδο ή €50.00 ανά μισό οικόπεδο. (Σε τεμάχιο γης (χωράφι) για σκοπούς υπολογισμού του αριθμού των οικοπέδων, θα διαιρείται το εμβαδό του τεμαχίου με 520 τετραγωνικά μέτρα).
  • Όσοι διατηρούν μηχανήματα ή άλλα χρήσιμα μεγάλα αντικείμενα πρέπει να τα μετακινήσουν έγκαιρα για σκοπούς καλύτερου καθαρισμού. Ο Δήμος δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή πρόκληση ζημιάς.
  •  

Με τη δική σας συνεργασία, το όφελος θα είναι για όλους τους δημότες, τόσο από υγειονομικής άποψης και ευπρεπισμού, όσο και για χάρη της δημόσιας υγείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε την Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου, στο τηλ. 25722726.

 

Προσωπικές επιστολές στους ιδιοκτήτες δεν θα σταλούν.

Διαβάστηκε 388 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top