Μια μαγική βραδιά κάτω από τα άστρα, διοργάνωσε η Φιλαρμονική Δήμου Μέσα Γειτονιάς, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό, τον Βασίλη Λέκκα και την Ηρώ Σαϊα, καθώς επίσης και τον συμπολίτη μας Γιώργο Ιωάννου, σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο χρόνο.

 

Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας», γέμισε από φίλους και θαυμαστές  της Φιλαρμονικής, που γιόρτασε τα 20 άκρως επιτυχημένα της χρόνια. Νέοι και παλαιοί συνεργάτες, δημιούργησαν ένα όμορφο συναπάντημα επί σκηνής.

 

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου σε ομιλία του ανέφερε πως η Φιλαρμονική έχει δώσει εξαιρετικές παραστάσεις και συμμετείχε σε αρκετές αξιόλογες εκδηλώσεις, τόσο στην Κύπρο αλλά και το εξωτερικό, «αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις».


Δείτε φωτογραφίες από την συναυλία ΕΔΩ

 

«Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς, μέσα από την πλούσια πολιτιστική του δράση, προάγει τον πολιτισμό και τα οργανωμένα πολιτιστικά σχήματα του Δήμου, συμμετέχουν ενεργά στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ενασχόληση των παιδιών και νέων», υπογράμμισε.

 

Επιπρόσθετα, τόνισε πως κατά καιρούς η φιλαρμονική έκανε σπουδαίες συνεργασίες με καλλιτέχνες  όπως ο Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Βασίλης Λέκκας και Διονύσης Σαββόπουλος.

Διαβάστηκε 560 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top